top of page

Kantell heeft privacy hoog in het vaandel staan. Zo is Kantell ISO 27001 gecertificeerd, maar gaan wij nog een stapje verder. ‘Privacy by design’ is een van leidende principes is de ontwikkeling van onze producten. Privacy by design betekent dat bij alle beslissingen die wij nemen, groot en klein, de privacy van onze gebruikers voorop staat. 

 

Bovendien levert Kantell, desgevraagd, AVG advies aan bedrijven. Zo heeft Kantell voor de Rijksoverheid een ‘Privacy Impact Assessment’ uitgevoerd voor hun rijksbrede interne klanttevredenheidsonderzoek. Daarmee voldeed de overheid aan de AVG. Ook hebben wij voor de ICT uitvoerder Rijk (ICTU) de privacyverklaring opgesteld die 130.000 rijksambtenaren informeert omtrent hun privacy. Ook klanten in het bedrijfsleven (niet noodzakelijkerwijs klanten waarvoor wij onderzoek uitvoeren) hebben wij ‘AVG-proof’ gemaakt.

 

Het is deze kennis die wij meebrengen naar onze opdrachtgevers. Graag denken wij mee over privacyvraagstukken die leven binnen een organisatie en helpen wij de opdrachtgever te voldoen aan de AVG.

bottom of page